Adatvédelmi nyilatkozat

A következőkben a BOTHeX Társkereső és Virágküldő szolgálat adatvédelmi nyilatkozatát olvassa.

Az Ön személyes adatainak biztonságos tárolása érdekében megteszünk mindent, az adatvédelmi jogszabályok által megkövetelt elővigyázatossági lépést az adatbiztonság folyamatos fenntartása érdekében. Az adatkezelő műszaki és adminisztratív intézkedésekkel védi a személyes azonosításra alkalmas információkat, de nem tudjuk garantálni ezek tökéletes biztonságát olyan személyekkel szemben, akik kijátsszák az adatvédelmi intézkedéseket és adatokat térítenek el.

Ha Ön a BOTHeX Társkereső és Virágküldő szolgálat részére személyes adatokat adott meg, az adatkezelő által végzett adatkezelés időtartama az Önnel fennálló ügyfélkapcsolatunk időtartamáig terjed, vagyis az adatokat mindaddig kezeljük, ameddig az adatok szükségesek az Ön által igényelt szolgáltatás biztosításához, kivéve természetesen, amennyiben Ön másként rendelkezik, illetve amennyiben a törvényi kötelezettségek rövidebb időtartamot írnak elő a honlap üzemeltetője és tartalmának felügyelője a Tárhely.eu Szolgáltató Kft.
(www.tarhely.eu/kapcsolat.php)

A szolgáltató az adatkezelések és adatfeldolgozások tekintetében minden esetben a hatályos magyar jogszabályok, 1992. évi LXIII. törvény, valamint a 2001. évi CVIII. törvények rendelkezései szerint jár el. A honlap kizárólag felnőtt, 18. évét betöltött személyek részére készült, fiatalkorúak adatait nem gyűjtjük és nem fogadjuk el.

A személyes adatok gyűjtése, tárolása és felhasználása felelős módon történik. A személyes adatait nem fedjük fel és nem értékesítjük harmadik fél rendelkezésére, kizárólag az Ön által választott szolgáltatás céljából használjuk fel. Az online chat ki lett alakítva a honlapon. A klubtagok chatelhetnek az online módban lévő felhasználókkal. A beszélgetés szövegét nem tároljuk és nem adjuk ki harmadik személynek sem. A szöveget nem ellenőrizzük, nem tekintünk bele. Nem vállalunk felelősséget, ha valaki online van éppen és nem válaszol tehát nincs a gépnél vagy nem fogadja a felkérést vagy nem engedélyezi a partner a felugró chat ablakot.

A levelezést tároljuk, de csak felkérésre tekintünk bele, pl. nyomozás esetén. Természetesen a felhasználó a saját leveleit törölheti bármikor. A klubtagoktól üzenetet vagy felkérést kaphatnak a jelentkezők. Az üzenettel semmilyen személyes adat nem érkezik az inkognitóban lévő klubtagokról. Esetlegesen a feltöltött képe, ha fel akarja magát fedni.

Nem vállalunk felelősséget, ha valaki más nevében, más adataival szerepelteti magát, ismert ember képével visszaél és elhelyezi a keresőben. Elfogadom, hogy az adatokat, amiket megadtam a saját akaratomból adtam meg és a valóságnak megfelelnek.

Ajánlhatunk Önnek egyéb szolgáltatásokat, mint amilyenek a hírlevelek, termékleírások és információs anyagok. Amikor ilyen funkciókkal ismertetjük meg Önt a honlapjainkon, mindig világosan tájékoztatjuk az adatgyűjtés céljáról, valamint a gyűjtött információk tervezett felhasználásáról. Az adatbázisban nem tárolunk kártyaadatokat és kizárólag az OTP Bank Nyrt. bankkártyás fizetési rendszerén történik az online fizetés.

Ha úgy dönt, hogy nem kíván a továbbiakban hirdetni honlapunkon, azaz az ingyenes regisztrációja törlését kéri, akkor az ügyfélszolgálatunktól e-mailben kell kérnie. A törlést 48 órán belül a szerkesztőség visszaigazolja. Hírlevelet csak a honlapon feliratkozott felhasználók kapnak. A hírlevélről való leiratkozást e-mail válaszlevélben kérheti a felhasználó és mi rövid időn belül töröljük az adatait az adatbázisból, visszajelzés nélkül. Vis Major esetén - visszaélés, spam, speciális helyzet - küldhetünk rendszerüzenetet e-mailben az összes regisztrált felhasználónak, akkor is, ha nincsenek feliratkozva a hírlevélre.

A szolgáltatásunk folyamán Önnek megadott adatok helytelenek lennének, azaz interneten és telefonon is sikertelennek bizonyult a kapcsolatfelvétel az adott jelentkezővel vagy más nevében töltötték ki az űrlapot vagy bármilyen más visszaéléssel, csalással akarják megtéveszteni a klubtagokat, ezekben az esetekben a BOTHeX Társkereső és Virágküldő szolgálat semminemű felelősséggel nem tartozik a közzétett adatok maradéktalan valódiságáért, pontosságáért és azokban szereplő állításokért illetve azok hiányosságaiért. Így nem vállal felelősséget polgárjogi, sem büntetőjogi vonatkozásban a szolgáltatásunk következtében esetlegesen felmerülő károkért.

Reméljük, hogy segíteni tudunk és hozzájárulunk sok értékes kapcsolat létrejöttéhez, amit a Milliomos Társkereső célul tűzött ki a megalakulásakor.

 
           
Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Impresszum

Minden jog fenntartva © 2008-2012