Általános szerződési és szállítási feltételek

Az alábbiakban leírt feltételek vonatkoznak minden kedves Vevő irányába akkor is, ha előzetesen azt nem olvasta el, csak bejelöli. Ezen a weboldalon, együttesen vagy külön-külön lehet virágküldő szolgáltatást és társkereső szolgáltatást igénybe venni. A kosárban elhelyezett termékek megvásárlásával az adatvédelmi nyilatkozatot és az általános szerződési feltételeket a vásárló elfogadja.

Az elektronikus szerződés alapján első lépésként, ha valaki szolgáltatást rendel tőlünk, a rendelés visszaigazolása a Vevő internetes levélcímére küldött levélben történik. A rendelés kifizetésével Eladó és Vevő között távollévők közti adásvételi szerződés jön létre.

A rendelés leadása során a szállítási adatok helyes megadása Vevő feladata. BOTHeX Társkereső és Virágküldő szolgálat, továbbiakban Eladó, a rossz adatok miatti hibás teljesítésért vagy elmaradó teljesítésért nem tehető felelőssé. A rendelés leadása közben bármikor lehetőség van annak javítására.

A szolgáltatás megrendelése után elektronikus úton visszaigazolást kap a Vevő 24 órán belül és tájékoztatást kap a lehetséges fizetési módokról. A szolgáltatásokért minden esetben előre kell fizetni. Ha a Vevő a vásárlásáról számlát kér, a rendelése leadásával egyidejűleg az Eladóval a számla kiállításához szükséges adatokat közölnie kell.

Lehetséges fizetési módok: Online bankkártyás fizetés - partnerünk a DigiCom Média Kft., rajtuk keresztül vagyunk kapcsolatban az OTP Bank Nyrt.-vel. Az adatbázisban nem tárolunk kártyaadatokat és kizárólag az OTP Bank Nyrt. bankkártyás fizetési rendszerén történhet az online fizetés. A bankkártyás fizetés titkosított (SSL) rendszeren teljesül az OTP Bank Nyrt. fizetési oldalán. A klub regisztráció után az aktiváló linkre való kattintással átirányítunk az OTP Bank Nyrt. biztonságos fizetési oldalára, ahol elvégezhető a fizetés. A klubtagnak e-mailben jeleznie kell a számlaigényét és a számlát postán küldjük el a megadott címre. Ez a fizetési rendszer külföldről is használható.

PayPal és Moneybookers fizetési lehetőség - számlanyitás nem szükséges hozzá, a fizetés HUF, EUR, USD pénznemben is lehetséges, az online rendszer használható külföldről is. Kérésre rövid időn belül egy fizetési kérelmet küldünk a megadott e-mail címre és a levélben található linkre kattintva teljesíthető az online bankkártyás fizetés. Ha a kettő közül bármelyik rendszerben van már számlája, saját maga intézheti a fizetést. A számlaigényt mindkét esetben jelezni kell és a számlát postán küldjük el a megadott címre.

Banki átutalás - a honlapon megadott bankszámlaszámra teljesülhet az átutalás a BOTHeX Társkereső és Virágküldő szolgálat felé. Külföldről is lehetséges az utalást megtenni, ilyenkor az IBAN számot kell használni, de ez pár napot is igénybe vehet, amíg beérkezik az összeg a számlánkra. A klubtagság aktiválása kizárólag az ellenérték beérkezése után lehetséges. Ha az OTP bankon keresztül történt a fizetés, akkor pár perc múlva aktiváljuk a hozzáférést.

A virágküldő szolgáltatás alkalmából elkészített virágcsokrok romlandó árunak minősülnek, ezért garanciát a kiszállítást követően 48 órán belül vállalunk: ha nem tetszik vagy sérült visszatérítjük a befizetett pénzt. Ha a címzett a megadott időben nem tartózkodik a megadott címen vagy más okból akadályoztatott az átadás, a futár megfelelően gondoskodik, hogy a címzett megkapja a küldeményt. Ha van megadva telefonszám, diszkréciót előtérbe helyezve értesíti küldemény érkezéséről és biztosnak látszó helyre helyezi el: szomszédnál, recepción, a körülmények legjobb kihasználásával. Más időpontban újbóli kiszállításra nincs mód. Az Eladó ilyen esetekben haladéktalanul megkísérli értesíteni a Vevőt.

A kért kiszállítási időt mindig figyelembe véve plusz-mínusz 1 órát adva az eltérésnek. Mivel a virág idényjellegű, a kiszállított virágcsokornál előfordulhat színbeli és fajtabeli különbség, amit a megrendelővel minden esetben egyeztetünk. A különleges virágok minden üzletben való kaphatóságáért nem tudunk állandó garanciát biztosítani, különösen akkor, ha a rendelést rövid határidőre kérik.

A vásárlói elégedettség nagyon fontos számunkra. A garancia biztosítja a rendelések időben történő kézbesítését és az első osztályú, kifogástalan minőséget. Minden csokor friss és a legjobb tudás szerint elkészített és a BOTHeX futárszolgálat kézbesíti azokat. A virágcsokrok árai a honlapon fel vannak tüntetve, kiszállítási díjjal együtt értendőek. Ha más összeállítást, egyedit kér a Vevő, közös megállapodás alapján alakul az ára.

A teljesítés feltételeit a Vevő irányába fent leírtakon kívül bármely más előre nem látható okból való körülmény bekövetkeztekor törekedünk a lehető legbékésebb elintézéséért, rendezéséért.

A Vevőt megilleti a mindenkori elállás joga, indoklás nélkül lemondhatja a rendelését a kiszállítás időpontjáig. Ha a termék ellenértékét már kifizette, minden kérdés nélkül legkésőbb 30 napon belül visszautaljuk. Az elállás 8 napon belül e-mailben vagy telefonon tehető meg.

Ha továbbiakban felmerülne bármilyen kérdés, azt e-mailben írja meg vagy az ügyfélszolgálati telefonszámon kaphat tájékoztatást. Telefonszám: +36 20 522 7021

A társkereső szolgáltatást a www.milliomostarskereso.hu webcímen lehet online igénybe venni. Ezen a honlapon, speciális módon egy célzott rétegnek kínálunk szolgáltatást. Kétféle regisztráció van, az egyik teljesen ingyenes, bárki számára elérhető. Azonban szívesen vesszük és várjuk az intelligens, tanult, magára sokat adó, szakmájukban kvalifikált hölgyeket és urakat, akik anyagi biztonságra és szeretetre vágynak egy életre. A honlap kizárólag felnőtt, 18. évét betöltött személyek részére készült, fiatalkorúak adatait nem gyűjtjük és nem fogadjuk el.

Ez nem az olcsó kalandok helye, rajta, próbálja meg! Ha számít az anyagi jólét, regisztrálja magát. Ez nem egy olyan lap, ahol hölgyek és urak kínálhatják bájaikat, sokat adunk a kinézetre, nem tölthet fel senki akt képeket. Ha mégis, akkor a moderátor leveszi azokat és kizárással jár, töröljük az érintett regisztrációt a rendszerből. Ha sértő, bántó vagy nem odaillő szöveget találunk, jogunk van kitörölni azt. Valószínűtlen adatokat találunk, valamint ha felmerül visszaélés, többszöri regisztráció, akkor az ilyen felhasználót töröljük a rendszerből. Az adatokat mi nem módosíthatjuk, kizárólag hiteles kérésre tekinthetünk bele bárkinek az adatlapjába és utána módosíthatjuk vagy küldhetjük el a hozzáférést.

Az ingyenes regisztrációval jelentkezők számára közvetlen nem elérhetőek mások adatai valamint nem kezdeményezhetnek beszélgetést egymással továbbá nem írhatnak a klubtagoknak és nem indíthatnak online chatet sem. Ehhez regisztrálni kell a Milliomos Klubba, ez a szolgáltatás díjfizetéshez van kötve. A felhasználó kérheti a regisztrációjának törlését a honlapon található 'Kapcsolat' menüpont alatt. Az a jelentkező, aki már hosszabb ideje nem aktiválta a regisztrációját, törlésre kerül a rendszerből.

PONTGYÜJTŐ JÁTÉK SZABÁLYZATA A felhasználók tudásalapú játékban vehetnek részt. A megszerzett pontokat, licitálás alapján a felhszn. bevállthatják nyereményekre. A játékban való részvételhez regisztráció szükséges. /toplistára felkerülni/ Pontokat lehet szerezni az OKOS MILLIOmOS kviz játékban, a Miss milliomos szápségversenyen, Ezenkívül a ponttáblázatban szereplőkért.

PONTTÁBLÁZAT a, Regisztrálj ingyenesen az oldalon - 100 pont b, Tölts fel igényes képet magadról - 500 pont c, Ajánld ismerőseidnek az oldalt - 1 000 pont / regisztráció d, Legyél bejelentkezve, online módban - 1 pont / perc e, Szavazz a Miss Milliomos versenyzőkre - 50 pont / szavazat f, Jelentkezz a szépségversenyre és legyél a TOP 3 egyike: I. helyezett - 10 000 p II. helyezett - 6 000 p III. helyezett - 3 000 p g, Játssz az Okos Milliomos napi kvízzel - 70 pont / jó válasz Bónuszt kapsz, ha mind az 5 kérdésre megfelelően válaszolsz - 50 pont Fontos a gyorsaság is, mivel a kérdések megválaszolása alatt felhasznált idő beleszámít az elért pontszámba. A pontokkal való bármilyen vísszaélés, manipuláció esetén a felhasználót egy figyelmeztetés után kizárhatjuk a játékból.

OKOS MILLIOMOS KVIZ JÁTÉK A játékban naponta jelenítünk meg kviz kérdéseket.A játékban való sikeres részvételért pontokat kapnak a versenyzők, ami beszámít a pontgyüjtő játékba.Esetleges hibás kérdés feltevésért vagy annak hibás válasz lehetőségeiért nem vállalunk felelősséget. A honlapon történt bármilyen technikai probléma esetén- /nincs aznapra kérdés,nem töltődik be a kviz játék, szerver hiba/-nem vállalunk felelősséget a játékosok esetleges pontvesztése miatt. Ez ügyben reklamációt nem fogadunk el, a kviz pontokkal kapcsolatos visszaélésekkel nem tudunk foglalkozni /kritizálni ki mennyit, hogyan szerzett stb/.A feltételezett hackereket egyszeri felszólítás után kizárjuk a játékból.

Ajánló levél- Hozz magaddal még egy embert!! A "jelentkező" felhasználók igénybe vehetik az ajánló levél küldési lehetőséget amiért pontot kaphatnak.Egy e-mailre csak egyszer lehet e-mail-t küldeni. A meghívottnak azzal az e-mail címmel kell regisztrálni, amire kapta a meghívót, csak ebben az esetben kapja meg a pontot a hívó és csak így írja jóvá a rendszer.Ha a meghívó fél valótlan e-mail címmel manipulál azt a renszeres tesztelés során kiszürjük és ezt a felhasználót kizárjuk a további pontszerzési lehatőségből.

Szépségverseny Időközönként szépségversenyt rendezünk a honlapon.Ilyenkor a "JELENTKEZEM" linkre kattintva bekerül a felh. a versenybe. A jelentkező versenyzőre leadhatja bárki a szavazatát /szép vagy nem/. A leadott szavazatok alapján döntősöket hírdetünk.A sorrendet a legtöb igen és az igen nem aránya határozza meg.A döntősökre ismét lehet szavazni és a megjelölt időpontig bárki leadhatja a szavazatát.Egy szavazónak csak egy szavazatát vesszük vigyelembe.A kialakult sorrendért felelősséget és reklamációt nem vállalunk és nem fogadunk.A szavazat manipulátorokat kizárjuk a rendszerből. Az első három helyzett versenyző képeit archiváljuk.Az első három helyen végzetteknek meg van a lehetőségük, hogy induljanak az évvégi karácsonyi döntön, ahol az első helyezesét elért versenyző klubtagságot nyer.

Licitálás A tudás alapú pontgyüjtés után a játékokból megszerzett pontokkal licitálni lehet, különböző a szolgáltató vagy más cég vagy személy által felajánlott szolgáltatásra vagy termékre. Egy felhasználó csak egy felkínált nyereményre licitálhat. Egy, egy nyeremény minimum pontértékkel rendelkezik. Ennél csak egy nagyobb ponttal rendelkező felhasználó licitálhat a kiszemelt nyereményre, az általunk kitűzött időszakon belül.Aki indult egy termékért a liciten csak kizárólag az összes pontjaival teheti meg és arra a termékre kell felhasználni mindet és ami után éretelem szerint, nem maradhat pontja.Ha a felhasználó megnyer egy terméket a licit után pont nélkül fog állni és a következő játékot 0 pont-ról kell kezdenie. A nyereményt az a licitáló viszi el aki a legtöbb pontot tudja adni az adott termékre.A licit történet folyamatosan látható, az első tíz helyen az éppen licitálót mindenki figyelemmel kisérheti. A nyereményt elnyerő licitáló felhasználó nevét feltüntetjük a nyeremény mellett. /archivum/. A nyeremény átvételét e-mail-ben egyeztetjük. Külföldre nem postázunk nyereményt, mivel tárgynyereményre külföldiek nem licitálhatnak. A nyertesek megkérdőjelezhetetlenek, reklamációt ezzel kapcsolatban nem fogadunk el.A licitálásban próbálkozókat , csalókat vagy aki meg akarja változtatni az eredményt és egyértelmű a bizonyítható , kizárjuk. Ha bármely termék vagy szolgáltatás nem kel el, akkor átmegy a következő játék időszakra.

Aki a klubba regisztrál az oldalon, nem csak párkapcsolatot, házassági ajánlatot talál, hanem kereshet munkatársat, vásárolhat termékeket vagy megismerhet akár celebeket is. Mindezt úgy, hogy az adatait nem ismerik, diszkréten, csak a Milliomos Klubban van keresési hozzáférés. Levelezést és online beszélgetést kizárólag a regisztrált klubtag kezdeményezhet. Egy adott klubtagsági a megjelölt jogosultságra és időtartamra érvényes. A klubtagok felé nem vállalunk felelősséget a szolgáltatás bármilyen okból való kimaradásáért, pl. tárhely problémák, hackelés.

Megismerhet kvalifikált embereket. Orvos, jogász, mérnök, tanár, művész emberek regisztrálták magukat azzal a céllal, hogy emberi vagy akár üzleti kapcsolatba lépjenek a Milliomos Klubba jelentkezőkkel. Vásárolhat kortárs művet vagy szellemi terméket, hívhat művészeket. Ha tagságit vált, elérhetők lesznek a regisztráltak adatai, ajánlatai, szabadon kereshet a klubtagság lejártáig és használhatja a tagság nyújtotta előnyöket. Az 'ALL IN' tagságival együtt járó kedvezményeket a mellékelt kártyával lehet igénybe venni a megjelölt helyeken.

A szolgáltatás kizárólag online regisztrációval vehető igénybe. Az elektronikus szerződés alapján első lépésként, ha valaki megrendeli valamelyik klubtagságot, a rendelés visszaigazolása a Vevő e-mail címére küldött levélben történik. A rendelés kifizetésével Eladó és Vevő között távollévők közti adásvételi szerződés jön létre.

Banki átutalás esetén a beérkező klubtagsági ellenértékét elektronikus módon visszaigazoljuk 24 órán belül és a kért tagságinak megfelelően aktiváljuk a hozzáférést. Ha 'ALL IN' tagságit rendelt, kérésre a számlát és a kedvezményes vásárlásra jogosító kártyát postán küldjük el a megadott címre, a levélben leírjuk az elérhetőségeket, ahol kedvezményesen vásárolhat.

A fogyasztói jogérvényesítés alapján a Vevőt megilleti a szerződéstől való elállás, amit külön indokolni nem kell. A klubtagságit váltó Vevő 8 napon belül elállhat a döntésétől, hogy igénybe vegye a szolgáltatást. Ha már megfizette az árát, legkésőbb 30 napon belül visszautaljuk a befizetett pénzösszeget.

Az adatok védelme érdekében az adatvédelmi nyilatkozatban leírtak az irányadóak.